Ablakok, ajtók utólagos szigetelése

fűtésmegtakarítás

Ezzel a megoldással azoknak a megrendelőinknek szeretnénk segíteni ,akik anyagi okoból nem tehetik meg, hogy új nyílászárót vásároljanak,mégis olcsó és hatékony költségtakarékos megoldást keresnek.

Svéd bemarásos technológia

Az utólagos ablakszigetelés hatásos megoldás nyílászárók, ablakok, ajtók, utólagos korszerűsítésére. Az általunk szigetelt nyílászárók nem engedik be a port piszkot, a szmogot ,a hideget kint tartják a meleget bent,ezáltal jobb lesz a komfortérzetünk.Az ablakszigeteléssel tetemes fűtés költségcsökkentést érünk el.

A gáz ára folyamatosan és jelentősen emelkedik

A régi ablakok tökéletesen szigetelhetők

Az elmúlt években egyre többet hallunk illetve saját bőrünkön tapasztaljuk a nyílászárók energia-veszteségét. A lakás ablakain a téli hónapokban rendkívül nagy hőveszteség keletkezik. A nyílászárók réseinek tömítése a legcélszerűbb, a speciális tömítőrendszer viszonylag alacsony ára és a gyors megtérülési idő miatt. A beépített szigetelőanyag kiváló hőszigetelés és hangszigetelés egyben. Legalább 20-30%-ot spórolhat fűtéséből, vagy 2-4 C° fokkal lehet melegebb lakásában ugyanakkora összegért.Az ablakok utólagos szigetelése a mai gázárak mellett 1-2 év alatt megtérül.A gumi élettartalma 10-15 év.Karbantartást nem igényel.

Fontos hogy ne használjunk öntapadós purfix vagy hasonló szivacsszigetelést,ugyanis ezek magukba szívják a vizet és az ellenkező hatást érjük el.Rövid időn belül leválnak illetve szétporladnak.


spóroljon 20-30%-ot fűtésén

A szigetelés menete:

 • Először megvizsgáljuk a régi nyílászárót, hogy milyen vastagságú szigetelőanyagot használjunk.6mm-től 12mm vastagságig fehér színben állnak rendelkezésre.
 • Speciális marógéppel ami porszívóra van csatlakoztatva ezáltal nem hagy maga után koszt bemarunk egy 7-8 mm-es hornyot az ablakok szárnyaiba.
 • Megfelelő célszerszámmal a nútba helyezzük a gumitömítést, ami utólag kivehető.Nagyon fontos, hogy a nyílászárók festésénél távolítsuk el,mert elveszti rugalmasságát.
 • A szigetelőanyag belső fala speciális porral van bevonva,ezáltal megakadályozzuk a huzamosabb nyitás-zárás során hogy összeragadjon.

  A wc és a fürdőszoba ablakot nem érdemes szigetelni a szellőzés megtartása miatt. Nem érdemes olyan ablakot szigetelni amely el van korhadva.


  Garancia
  A szigetelő szilikon anyagra: 7év.
  Az elvégzett munkára a jogszabályban előírt 1 év.

 • Meggyőző érvek:

  "A kollégái a megbeszélt időben pontosan érkeztek, és gyorsan nagyon tisztán dolgozva bontották le a régi ablakot, és tették fel az újat.A beépítés szép lett, a tapéta nem károsodott sehol.A redőnyös kollégák szintén gyorsan, és szépen dolgoztak.Összességében nagyon elégedett vagyok a munkával, és az ablakkal is.Terveim szerint a további ablakokat is Önökkel fogom cseréltetni várhatóan tavasszal.

  Köszönettel Odri Zsolt"
  ..............................................

  "Teljesen véletlen bukkantam
  honlapotokra, mikor az ablakaim cseréjét tervezgettem. Nem bántam meg, hogy nálatok rendeltem! Korrekt volt minden, a felméréstől kezdve egészen a befejezésig. Jövő nyáron további két ablakom cseréjét tervezem amit természetesen nálatok fogok megrendelni.
  Addig is sok sikeres munkát és BUÉK!"

  Üdvözlettel: Kovács Attila
  ..............................................

  Határozottan pozitív és magabiztos kisugárzása volt az embereknek. A felmérés korrekt volt alapos, igyekeztek figyelni arra, mi a valós igényem és elképzelésem. A weboldalt többször átböngésztem és ugyanazt a minőséget kaptam amit ott láttam. A szerelők maximálisan értettek a munkájukhoz, olajozottan előre megtervezetten folyt a munka. Másoknak is ajánlom és remélem, hogy a lakás többi nyílászárójánál is őket választhatom majd tavasszal.

  Köszönöm :

  Farkas Piroska
  .............................................

  Örültem, hogy határidő előtt meg lettek a nyílászárók. Meglepő volt a hozzáállásuk a munkához. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy józan életűek a munkások, udvariasak és végzik a dolgukat. Azt hiszem, nem tudok olyat tanácsolni, ami jobbá tenné ezt a céget.

  Kifogástalan volt a szolgáltatás. Maximálisan elégedett vagyok úgy a szerelőkkel, úgy a termékkel.

  Horváth Ildikó
  .............................................

  Tisztelt Szabolcs!

  A véleményem mind a felmérésről,beszerelésről illetve a működésről nagyon jó.

  A kollégák segítőkészek szimpatikusak, gyorsan ,pontosan, precízen dolgoznak.

  A szigetelés jó, az ablaknak a működése tökéletes, nagyon szeretjük az ablakoknál a szellőztető funkciót.
  Amint tudja ajánlottam önöket a lépcsőházban, úgy tudom mindenki meg van elégedve mind a munkájukkal mind a kivitelezéssel, illetve magának az ablakoknak a működésével.

  Én még majd a nagyszobát szeretném megcsináltatni de csak jövőre egy dupla ablak.
  Még találkozunk ez ügyben.


  Kellemes ünnepeket kívánok Önöknek

  Üdvözlettel

  Bíró István
  .............................................  Kedves Szabolcs!

  Összességében elégedett vagyok az ablakcserével. A megbeszélteknek megfelelően, időben érkezetek a kollégáik, gyors, a körülményekhez képest tiszta és jó munkát végeztek. Pozitív elemként említem, hogy miután később felmerült egy probléma telefon jelezésemet követően hamar érkeztek. A beépítés során az ablakokat kiszedő és berakó kollégájukkal voltam a legelégedettebb (azt hiszem ő volt a Zoltán) bár nem ártana, ha jobban biztosítaná magát, mert időnkét a szívbaj kerülgetett, hogy mi lesz ha pont nálunk fog kizuhanni. Az utómunkálatokat végző kőművesekkel kapcsolatban az a véleményem, hogy túl sok cigiszünetet tartottak és nem annyira voltak lelkesek (biztos fáradtak voltak) , mint a beépítők. Az ablakok jól működnek, elégedett vagyok a munkájukkal. Jó lett volna, ha tolóajtóval is foglalkoznak, mert akkor mindent egy helyen csináltathattam volna (utólag ez is meg lett).


  Üdvözlettel: Galó Bernadett


  Várható időjárás


  15 napos idojárás-jelentés