Aluplast ideal 4000

Profil: ALUPLAST típusú műanyag homlokzati nyílászáró rendszer, mely 3, és 5 légkamrás, hőhídmentes, időjárás és ütésálló kemény PVC profilból, acél merevítéssel, körbefutó kettős ütköző tömítéssel készül.

Vasalat: Siegenia - Aubi - A nyílászárók alapáron tartalmazzák bukó - nyíló ablakok esetében a részszellőzéses vasalatot és a hibás működtetés - gátlót

Kilincs: HOPPE Fehér színben

Üvegezés GLASPOL 4-16-4 mm-es rétegfelépítésű K=1.0 kW/m2, 35 dB hangzással. Fokozottan hőszigetelt

Tömítés: kettős rendszerű szilikon tömítés fekete vagy szürke színben.

Párkányfogadó: A párkányfogadót a nyílászárók minden esetében tartalmazzák, a gyártási méreten kívül.

Az árajánlatban felsorolt típusokon túl, vállaljuk egyedi méretű ablakok gyártását is, felár nélkül.
Gyártási határidő: 2-3 hét (normál szerkezetek esetén)
Raktárkészlet: nincs

IDEAL 4000 profil lehet egy vagy mindkét oldalon színes (fautánzat vagy RAL)


Aluplast

Aluplast ideal 7000

Szerkezet: Aluplast Ideal 7000 Németországból szállított hőhídmentes hat légkamrás, 80mm-es műanyag profilrendszer, RAL 9016 standard fehér színben, horganyzott idomacél merevítéssel, két sorban körbefutó, nagy rugalmasságú EPDM tömítéssel, kívül-belül világos szürke színben

Vasalat: német gyártmányú GU több ponton záródó alapbiztonsági vasalattal , hibásműködtetés-gátlóval , vasalati résszelőzéssel.

Üvegezés GLASPOL 4-16-4 mm-es rétegfelépítésű K=1.0 kW/m2, 35 dB hangzással. Fokozottan hőszigetelt

Tömítés: kettős rendszerű szilikon tömítés fekete vagy szürke színben
Ha bármilyen kérdése van először tekintse meg a Gyakran ismételt kérdéseket itt.


Ha az ablakok vagy az ajtók színprofiljait,illetve üvegtípusainkat szeretné megtekineni, kérem klikkeljen a képre.Meggyőző érvek:

"A kollégái a megbeszélt időben pontosan érkeztek, és gyorsan nagyon tisztán dolgozva bontották le a régi ablakot, és tették fel az újat.A beépítés szép lett, a tapéta nem károsodott sehol.A redőnyös kollégák szintén gyorsan, és szépen dolgoztak.Összességében nagyon elégedett vagyok a munkával, és az ablakkal is.Terveim szerint a további ablakokat is Önökkel fogom cseréltetni várhatóan tavasszal.

Köszönettel Odri Zsolt"
..............................................

"Teljesen véletlen bukkantam
honlapotokra, mikor az ablakaim cseréjét tervezgettem. Nem bántam meg, hogy nálatok rendeltem! Korrekt volt minden, a felméréstől kezdve egészen a befejezésig. Jövő nyáron további két ablakom cseréjét tervezem amit természetesen nálatok fogok megrendelni.
Addig is sok sikeres munkát és BUÉK!"

Üdvözlettel: Kovács Attila
..............................................

Határozottan pozitív és magabiztos kisugárzása volt az embereknek. A felmérés korrekt volt alapos, igyekeztek figyelni arra, mi a valós igényem és elképzelésem. A weboldalt többször átböngésztem és ugyanazt a minőséget kaptam amit ott láttam. A szerelők maximálisan értettek a munkájukhoz, olajozottan előre megtervezetten folyt a munka. Másoknak is ajánlom és remélem, hogy a lakás többi nyílászárójánál is őket választhatom majd tavasszal.

Köszönöm :

Farkas Piroska
.............................................

Örültem, hogy határidő előtt meg lettek a nyílászárók. Meglepő volt a hozzáállásuk a munkához. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy józan életűek a munkások, udvariasak és végzik a dolgukat. Azt hiszem, nem tudok olyat tanácsolni, ami jobbá tenné ezt a céget.

Kifogástalan volt a szolgáltatás. Maximálisan elégedett vagyok úgy a szerelőkkel, úgy a termékkel.

Horváth Ildikó
.............................................

Tisztelt Szabolcs!

A véleményem mind a felmérésről,beszerelésről illetve a működésről nagyon jó.

A kollégák segítőkészek szimpatikusak, gyorsan ,pontosan, precízen dolgoznak.

A szigetelés jó, az ablaknak a működése tökéletes, nagyon szeretjük az ablakoknál a szellőztető funkciót.
Amint tudja ajánlottam önöket a lépcsőházban, úgy tudom mindenki meg van elégedve mind a munkájukkal mind a kivitelezéssel, illetve magának az ablakoknak a működésével.

Én még majd a nagyszobát szeretném megcsináltatni de csak jövőre egy dupla ablak.
Még találkozunk ez ügyben.


Kellemes ünnepeket kívánok Önöknek

Üdvözlettel

Bíró István
.............................................Kedves Szabolcs!

Összességében elégedett vagyok az ablakcserével. A megbeszélteknek megfelelően, időben érkezetek a kollégáik, gyors, a körülményekhez képest tiszta és jó munkát végeztek. Pozitív elemként említem, hogy miután később felmerült egy probléma telefon jelezésemet követően hamar érkeztek. A beépítés során az ablakokat kiszedő és berakó kollégájukkal voltam a legelégedettebb (azt hiszem ő volt a Zoltán) bár nem ártana, ha jobban biztosítaná magát, mert időnkét a szívbaj kerülgetett, hogy mi lesz ha pont nálunk fog kizuhanni. Az utómunkálatokat végző kőművesekkel kapcsolatban az a véleményem, hogy túl sok cigiszünetet tartottak és nem annyira voltak lelkesek (biztos fáradtak voltak) , mint a beépítők. Az ablakok jól működnek, elégedett vagyok a munkájukkal. Jó lett volna, ha tolóajtóval is foglalkoznak, mert akkor mindent egy helyen csináltathattam volna (utólag ez is meg lett).


Üdvözlettel: Galó Bernadett


Várható időjárás


15 napos idojárás-jelentés