Fém biztonsági ajtó:

A tok külméretei: 96/205 cm és 86/205 cm. A 100/210 cm-es, valamint a 90/210 cm-es magyarországi főméretű ajtónyílásokba ajánljuk beépítését.

Az összes panellakáshoz alkalmas méretű. Szükség szerint műanyag profilból egyedi méretre gyártott oldal- és felülvilágítókkal is kiegészítető.Az egy és két zárral szerelt modellek 13 ponton záródnak. Az alsó zár működteti a központi zárat, mely 5 db. különálló zártest zárnyelvei révén biztosítja az alsó, felső és oldalirányú záródást.

Az alsó zár nemesacél kilincs cimkéje egy belső oldalra szerelt, "tekerős" gyorszárat is tartalmaz a kényelmes használhatóság miatt. Az alsó zár zársöprés, savazás és fúrás ellen is védett. Az alsó (központi) zárat fő- és szervízkulcsokkal adjuk át

Az ajtó ára mindössze Bruttó 85.000 Ft.- mely ár már tartalmazza a helyszíni felmérés, a méretre gyártás, a házhozszállítás és az ajtó beszerelésének költségeit is!

A kulcsos ajtó funkciói, leírások:

Biztonsági zár 2 szolga + 5 gazda biztonsági oldalról megfúrt másolásvédett kulccsal. A szolga kulcsokat - pl. építkezés befejezésekor - a gazda kulcsok használata után már nem tudják használni, ezért a szakemberek belső munkáinak elvégzése után nem kell zárat cserélni.

12 + 1 ponton oldalt középen 4, oldalt felül 2, oldalt alul 2, legfelül 2 , legalul 2 illetve a kilincsnél + 1 - kb. 2 cm átmérőjű téglatest alapú rúdalakú nyelvekkel záródik, elemes beépített csengőt - mely LED-del világít is - és kitekintő nyílást, polírozott vastag acél igényes kilincset is tartalmaz.

A kilincs a nyelvet mozgatja ill. belülről egy kis biztonsági karral kulcs nélkül is bezárható az ajtó. A tokból nem lehet kiemelni az ajtót, fém állítható pántjai masszívak, a fa és műanyag ajtókkal ellentétben nem lehet oldalról behajlítani és úgy feltörni, illetve hiába melegítik lánggal mint a műanyag ajtót attól nem hajlik be, nem rogy össze...

Tok és ajtótest sav és tűzálló. L jelölésű a magyar szabály szerint belülről balos ajtónak felel meg. Csomagolása hullámpapír, belül fólia és habosított védőlemez ill. az ajtón UV biztos zsugorfólia van. Ajtóink ideálisak házgyári lakások bejárataihoz is. Mérgező anyagot nem tartalmaz.


Fém biztonsági ajtó


Meggyőző érvek:

"A kollégái a megbeszélt időben pontosan érkeztek, és gyorsan nagyon tisztán dolgozva bontották le a régi ablakot, és tették fel az újat.A beépítés szép lett, a tapéta nem károsodott sehol.A redőnyös kollégák szintén gyorsan, és szépen dolgoztak.Összességében nagyon elégedett vagyok a munkával, és az ablakkal is.Terveim szerint a további ablakokat is Önökkel fogom cseréltetni várhatóan tavasszal.

Köszönettel Odri Zsolt"
..............................................

"Teljesen véletlen bukkantam
honlapotokra, mikor az ablakaim cseréjét tervezgettem. Nem bántam meg, hogy nálatok rendeltem! Korrekt volt minden, a felméréstől kezdve egészen a befejezésig. Jövő nyáron további két ablakom cseréjét tervezem amit természetesen nálatok fogok megrendelni.
Addig is sok sikeres munkát és BUÉK!"

Üdvözlettel: Kovács Attila
..............................................

Határozottan pozitív és magabiztos kisugárzása volt az embereknek. A felmérés korrekt volt alapos, igyekeztek figyelni arra, mi a valós igényem és elképzelésem. A weboldalt többször átböngésztem és ugyanazt a minőséget kaptam amit ott láttam. A szerelők maximálisan értettek a munkájukhoz, olajozottan előre megtervezetten folyt a munka. Másoknak is ajánlom és remélem, hogy a lakás többi nyílászárójánál is őket választhatom majd tavasszal.

Köszönöm :

Farkas Piroska
.............................................

Örültem, hogy határidő előtt meg lettek a nyílászárók. Meglepő volt a hozzáállásuk a munkához. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy józan életűek a munkások, udvariasak és végzik a dolgukat. Azt hiszem, nem tudok olyat tanácsolni, ami jobbá tenné ezt a céget.

Kifogástalan volt a szolgáltatás. Maximálisan elégedett vagyok úgy a szerelőkkel, úgy a termékkel.

Horváth Ildikó
.............................................

Tisztelt Szabolcs!

A véleményem mind a felmérésről,beszerelésről illetve a működésről nagyon jó.

A kollégák segítőkészek szimpatikusak, gyorsan ,pontosan, precízen dolgoznak.

A szigetelés jó, az ablaknak a működése tökéletes, nagyon szeretjük az ablakoknál a szellőztető funkciót.
Amint tudja ajánlottam önöket a lépcsőházban, úgy tudom mindenki meg van elégedve mind a munkájukkal mind a kivitelezéssel, illetve magának az ablakoknak a működésével.

Én még majd a nagyszobát szeretném megcsináltatni de csak jövőre egy dupla ablak.
Még találkozunk ez ügyben.


Kellemes ünnepeket kívánok Önöknek

Üdvözlettel

Bíró István
.............................................Kedves Szabolcs!

Összességében elégedett vagyok az ablakcserével. A megbeszélteknek megfelelően, időben érkezetek a kollégáik, gyors, a körülményekhez képest tiszta és jó munkát végeztek. Pozitív elemként említem, hogy miután később felmerült egy probléma telefon jelezésemet követően hamar érkeztek. A beépítés során az ablakokat kiszedő és berakó kollégájukkal voltam a legelégedettebb (azt hiszem ő volt a Zoltán) bár nem ártana, ha jobban biztosítaná magát, mert időnkét a szívbaj kerülgetett, hogy mi lesz ha pont nálunk fog kizuhanni. Az utómunkálatokat végző kőművesekkel kapcsolatban az a véleményem, hogy túl sok cigiszünetet tartottak és nem annyira voltak lelkesek (biztos fáradtak voltak) , mint a beépítők. Az ablakok jól működnek, elégedett vagyok a munkájukkal. Jó lett volna, ha tolóajtóval is foglalkoznak, mert akkor mindent egy helyen csináltathattam volna (utólag ez is meg lett).


Üdvözlettel: Galó Bernadett


Várható időjárás


15 napos idojárás-jelentés