gealan s8000 iq
A nyílászárók főbb paraméterei:

- 6 légkamra
- modern formavilág
- 74 mm-es tok és szárny vastagság
- horganyzott acélmerevítés
- optimális hangszigetelés
- íves üvegezőléc
- német ROTO vasalat
- szürke, duplán körbefutó gumitömítés
- extra erősített sarokpánt és sarokcsapágy
- Famintázatú (RENOLIT) színek
- kétrétegű (4-16-4, k=1.0 W/m2K)
- igény szerint három rétegű (4-12-4-12-4 k=0,7 W/m2K )hőszigetelt üvegezés
- hibás működtetés gátló
- résszellőző
- opcionálisan Aereco, vagy Gecco 3 ill. 4 szellőzőrendszer


- Esztétikus,Dinamikus,Komfortos,Biztonságos,Stabil

TECHNIKA

Az S 8000 IQ profilrendszer a módosított 6 kamrás konstrukcióval nagyon jó hőszigeteléssel rendelkezik, mely illeszkedik az új energia-takarékossági rendelethez (ENEV).A keretprofil és a szárnyprofil megerősített vasalata kiváló stabilitást nyújt, mellyel nagyob ablak építése, illetve ezzel párhuzamosan nagyobb stabilitás érhető el a széllel szemben. Mivel a biztonság és a védelem kiemelten fontos az ablakválasztásnál, ezért kérésre rendelkezésre állunk, az S8000 IQ rendszeren belül betörésbiztos üvegezéssel illetve zárrendszerrel.

FORMA ÉS FUNKCIÓ

Nagy különbségek vannak műanyag és műanyag ablakok között. A profilszerkezeten belül eltérések jelentősen befolyásolják a műszaki tulajdonságokat. A Gealan profilrendszerekből gyártott ablakok legújabb generációja nemcsak a külső megjelenésre fekteti a hangsúlyt. Letisztult, a legapróbb részletekig kidolgozott profilgeometriák valamennyi mai , korszerű műszaki követelménynek és elvárásoknak megfelelnek:legyen az hő-, vagy hangszigetelés, illetve betörésvédelem, a Gealan műanyag profilokból készült ablakok valamennyi technikai szempontból a legaktuálisabbak és a legmagasabb színvonalon állnak.
Meggyőző érvek:

"A kollégái a megbeszélt időben pontosan érkeztek, és gyorsan nagyon tisztán dolgozva bontották le a régi ablakot, és tették fel az újat.A beépítés szép lett, a tapéta nem károsodott sehol.A redőnyös kollégák szintén gyorsan, és szépen dolgoztak.Összességében nagyon elégedett vagyok a munkával, és az ablakkal is.Terveim szerint a további ablakokat is Önökkel fogom cseréltetni várhatóan tavasszal.

Köszönettel Odri Zsolt"
..............................................

"Teljesen véletlen bukkantam
honlapotokra, mikor az ablakaim cseréjét tervezgettem. Nem bántam meg, hogy nálatok rendeltem! Korrekt volt minden, a felméréstől kezdve egészen a befejezésig. Jövő nyáron további két ablakom cseréjét tervezem amit természetesen nálatok fogok megrendelni.
Addig is sok sikeres munkát és BUÉK!"

Üdvözlettel: Kovács Attila
..............................................

Határozottan pozitív és magabiztos kisugárzása volt az embereknek. A felmérés korrekt volt alapos, igyekeztek figyelni arra, mi a valós igényem és elképzelésem. A weboldalt többször átböngésztem és ugyanazt a minőséget kaptam amit ott láttam. A szerelők maximálisan értettek a munkájukhoz, olajozottan előre megtervezetten folyt a munka. Másoknak is ajánlom és remélem, hogy a lakás többi nyílászárójánál is őket választhatom majd tavasszal.

Köszönöm :

Farkas Piroska
.............................................

Örültem, hogy határidő előtt meg lettek a nyílászárók. Meglepő volt a hozzáállásuk a munkához. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy józan életűek a munkások, udvariasak és végzik a dolgukat. Azt hiszem, nem tudok olyat tanácsolni, ami jobbá tenné ezt a céget.

Kifogástalan volt a szolgáltatás. Maximálisan elégedett vagyok úgy a szerelőkkel, úgy a termékkel.

Horváth Ildikó
.............................................

Tisztelt Szabolcs!

A véleményem mind a felmérésről,beszerelésről illetve a működésről nagyon jó.

A kollégák segítőkészek szimpatikusak, gyorsan ,pontosan, precízen dolgoznak.

A szigetelés jó, az ablaknak a működése tökéletes, nagyon szeretjük az ablakoknál a szellőztető funkciót.
Amint tudja ajánlottam önöket a lépcsőházban, úgy tudom mindenki meg van elégedve mind a munkájukkal mind a kivitelezéssel, illetve magának az ablakoknak a működésével.

Én még majd a nagyszobát szeretném megcsináltatni de csak jövőre egy dupla ablak.
Még találkozunk ez ügyben.


Kellemes ünnepeket kívánok Önöknek

Üdvözlettel

Bíró István
.............................................Kedves Szabolcs!

Összességében elégedett vagyok az ablakcserével. A megbeszélteknek megfelelően, időben érkezetek a kollégáik, gyors, a körülményekhez képest tiszta és jó munkát végeztek. Pozitív elemként említem, hogy miután később felmerült egy probléma telefon jelezésemet követően hamar érkeztek. A beépítés során az ablakokat kiszedő és berakó kollégájukkal voltam a legelégedettebb (azt hiszem ő volt a Zoltán) bár nem ártana, ha jobban biztosítaná magát, mert időnkét a szívbaj kerülgetett, hogy mi lesz ha pont nálunk fog kizuhanni. Az utómunkálatokat végző kőművesekkel kapcsolatban az a véleményem, hogy túl sok cigiszünetet tartottak és nem annyira voltak lelkesek (biztos fáradtak voltak) , mint a beépítők. Az ablakok jól működnek, elégedett vagyok a munkájukkal. Jó lett volna, ha tolóajtóval is foglalkoznak, mert akkor mindent egy helyen csináltathattam volna (utólag ez is meg lett).


Üdvözlettel: Galó Bernadett


Várható időjárás


15 napos idojárás-jelentés