akciós nyílászárók

FOLYAMATOS ABLAKCSERE AKCIÓ!

Az eredeti belga Deceuninck és Iglo 5 műanyag nyílászárók 5- 6 légkamrás 1,0 Kw/m2 üvegezéssel,10 év garanciával!Figyelem! az árak a következőket tartalmazzák:


- Felmérés (természetesen ingyenes az Ön számára)
- Szállítást
- Régi nyílászáró eltávolítását és elszállítását
- Az új nyílászáró beépítését, helyreállítását
(kőműves munka) panel épület esetén
- Belső műanyagtakaró elhelyezése
- Külső - belső műanyag párkány (könyöklő)
- 27% Áfa-t

Amire számítania kell: 2-3 hét gyártási idő

Gyártás egyedi méretekben is!


Akciónk 2017 január 31.-ig érvényes.


ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapestablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

ablakcsere panel akció budapest

Ablakcsere panel lakásban

Panel épületekben az ablakcsere során eltávolítjuk a régi ablakokat, ablakszárnyakat és tokokat. A kibontott szerkezeteket az előzetesen megbeszélt helyen tároljuk. Kitisztítjuk az ablak nyílást,majd ezt követően a helyére emeljük az új műanyag tokot.Rögzítés után felakasztjuk az ablakszárnyakat,majd purhabbal kifújjuk a tok és a falazat közötti hézagot.Száradás után rögzítjük az ablakpárkányokat,majd felragasztjuk a műanyag takaróprofilokat közvetlenül a tapétáig vagy festésig, így utólagos munkálatokra nincs szükség. Egy átlagos 5-6 ablakos lakás teljes ablakcseréje egy nap alatt kivitelezhető.A hulladékot a munka befejeztével telephelyünkre szállítjuk.

Budapest és vonzáskörzete! Budapest környéki települések, ahol már végeztünk ablakcsere, nyílászáró csere, műanyag ablak beépítés szolgáltatásunkat:
Kistarcsa, Budakeszi, Gyál, Pócsmegyer, Péteri, Monor, Szentendre, Dunakeszi, Üllő, Vecsés, Biatorbágy, Lakihegy, Fót, Nógrád, Bugyi, Alsónémedi, Érd, Abony, Alsónémedi, Aszód, Budakalász, Dabas, Dunakeszi, Gödöllő, Leányfalu, Mogyoród, Nagytarcsa, Páty, Ráckeve, Solymár, Törökbálint, Tahitótfalu, Zsámbék,Kistarcsa, Ócsa, Hernád, Dömsöd, Ercsi, Albertírsa, Nyáregyháza, Örkény, Pilis, Monorierdő, Gomba, Úri, Maglód, Ecser, Sülysáp, Pécel, Csömör, Szada, Bag, Göd, Örbottyány, Szödliget, Vác, Üröm, Pomáz, Csobánka, Nagykovácsi, Sóskút, Tárnok, Százhalombatta, Kiskunlacháza, Mende, Pest megye


Panel Típusok:
A panelház előre gyártott vasbeton elemekből készült lakótömb. A volt keleti blokk államaiban a legelterjedtebb, de a Föld számos országában próbálták a 20. század nagy világháborúi után kialakult lakáshiányt ezzel a viszonylag gyors és olcsó építési technológiával csökkenteni.
Magyarországon közel 788 000 panellakás található, ezekben él a lakosság ötöde.


Csapos házgyári panel

Ennél a panelház típusnál a nyílászárók úgynevezett beton csücskökön helyezkednek el. Ezeken a 3,5 cm –es beton kiemelkedéseken rögzülnek az ablakok és ajtók a panel elemekhez. Bár hazánkban ez a legsűrűbben előforduló panelház típus, hivatalos elnevezése nincs. Az ablakos szakmában leginkább csapos vagy csücskös panelnek hívják.


Dán panel:

Az a panelház típus, amit a szakma is, és a köznyelv is dán panelnek nevez az a valóban Dán nemzetiségű, Larsen – Nielsen cég által kifejlesztett technológia alapján épült sorház. Jellemzője, hogy minden lakásban megtalálható legalább egy háromszárnyú ablak. Jellegzetes tulajdonsága még, hogy az erkélyajtó melletti ablak alatt egy farost lemez jellegű csekély hőszigeteléssel bíró falazat van, amit az erkélyfal cseréje során mindenképpen eltávolítunk és helyette magasabb hőszigeteléssel rendelkező opciókat kínálunk fel ügyfeleinknek.


Orosz panel:

Az 1960- as években induló lakásépítési hullám során, elsőként a szovjetektől átvett, és részben továbbfejlesztett technológia alapján dolgoztak a magyar házgyárak. Később aztán rajta is maradt ezeken a panel típusokon az orosz panel elnevezés.
Ablakszükségleteit tekintve csak egy méretű ablak van minden lakásban, illetve két erkély típus, valamint ezt leszámítva néhány lakásban kisméretű konyha ablak is megtalálható.

Meggyőző érvek:

"A kollégái a megbeszélt időben pontosan érkeztek, és gyorsan nagyon tisztán dolgozva bontották le a régi ablakot, és tették fel az újat.A beépítés szép lett, a tapéta nem károsodott sehol.A redőnyös kollégák szintén gyorsan, és szépen dolgoztak.Összességében nagyon elégedett vagyok a munkával, és az ablakkal is.Terveim szerint a további ablakokat is Önökkel fogom cseréltetni várhatóan tavasszal.

Köszönettel Odri Zsolt"
..............................................

"Teljesen véletlen bukkantam
honlapotokra, mikor az ablakaim cseréjét tervezgettem. Nem bántam meg, hogy nálatok rendeltem! Korrekt volt minden, a felméréstől kezdve egészen a befejezésig. Jövő nyáron további két ablakom cseréjét tervezem amit természetesen nálatok fogok megrendelni.
Addig is sok sikeres munkát és BUÉK!"

Üdvözlettel: Kovács Attila
..............................................

Határozottan pozitív és magabiztos kisugárzása volt az embereknek. A felmérés korrekt volt alapos, igyekeztek figyelni arra, mi a valós igényem és elképzelésem. A weboldalt többször átböngésztem és ugyanazt a minőséget kaptam amit ott láttam. A szerelők maximálisan értettek a munkájukhoz, olajozottan előre megtervezetten folyt a munka. Másoknak is ajánlom és remélem, hogy a lakás többi nyílászárójánál is őket választhatom majd tavasszal.

Köszönöm :

Farkas Piroska
.............................................

Örültem, hogy határidő előtt meg lettek a nyílászárók. Meglepő volt a hozzáállásuk a munkához. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy józan életűek a munkások, udvariasak és végzik a dolgukat. Azt hiszem, nem tudok olyat tanácsolni, ami jobbá tenné ezt a céget.

Kifogástalan volt a szolgáltatás. Maximálisan elégedett vagyok úgy a szerelőkkel, úgy a termékkel.

Horváth Ildikó
.............................................

Tisztelt Szabolcs!

A véleményem mind a felmérésről,beszerelésről illetve a működésről nagyon jó.

A kollégák segítőkészek szimpatikusak, gyorsan ,pontosan, precízen dolgoznak.

A szigetelés jó, az ablaknak a működése tökéletes, nagyon szeretjük az ablakoknál a szellőztető funkciót.
Amint tudja ajánlottam önöket a lépcsőházban, úgy tudom mindenki meg van elégedve mind a munkájukkal mind a kivitelezéssel, illetve magának az ablakoknak a működésével.

Én még majd a nagyszobát szeretném megcsináltatni de csak jövőre egy dupla ablak.
Még találkozunk ez ügyben.


Kellemes ünnepeket kívánok Önöknek

Üdvözlettel

Bíró István
.............................................Kedves Szabolcs!

Összességében elégedett vagyok az ablakcserével. A megbeszélteknek megfelelően, időben érkezetek a kollégáik, gyors, a körülményekhez képest tiszta és jó munkát végeztek. Pozitív elemként említem, hogy miután később felmerült egy probléma telefon jelezésemet követően hamar érkeztek. A beépítés során az ablakokat kiszedő és berakó kollégájukkal voltam a legelégedettebb (azt hiszem ő volt a Zoltán) bár nem ártana, ha jobban biztosítaná magát, mert időnkét a szívbaj kerülgetett, hogy mi lesz ha pont nálunk fog kizuhanni. Az utómunkálatokat végző kőművesekkel kapcsolatban az a véleményem, hogy túl sok cigiszünetet tartottak és nem annyira voltak lelkesek (biztos fáradtak voltak) , mint a beépítők. Az ablakok jól működnek, elégedett vagyok a munkájukkal. Jó lett volna, ha tolóajtóval is foglalkoznak, mert akkor mindent egy helyen csináltathattam volna (utólag ez is meg lett).


Üdvözlettel: Galó Bernadett


Várható időjárás


15 napos idojárás-jelentés