Alu és műanyag redőny

A műanyag redőny legfontosabb jellemzője, amiért annyira keresett termék, hogy szinte bárhová felszerelhető utólag. Ára roppant kedvező, ami hatalmas előnyt jelent azok számára, akik minőségi árnyékolást szeretnének viszonylag olcsón.


Műanyag redőny

A műanyag redőnynek nagyon sok előnye van a régi faredőnyökkel szemben, az első és legfontosabb, hogy könnyű szerkezete miatt sokkal könnyebben kezelhető, valamint a 54 x 22 mm-es zajcsökkentő betétes lefutónak köszönhetően sokkal halkabb folyamat a redőny működtetése.
A redőny lécei 37 mm-esek, és a fehéren kívül több színben is választhatók. Szakemberek javaslata szerint a fehér alapszínű redőny a leginkább formatartó és a leginkább UV stabilizált.

A műanyag redőny legszélesebb változata egy tokban 170 cm. Mozgatásához a 16 mm széles gurtni javasolt, de szükség esetén megoldható 8 mm átmérőjű zsinórral.

Redőny típusok:

- aluminium redőny
- műanyag redőny
- ráépített tokos redőny

Műszaki paraméterek:

 • színterezett aluminiumtok


 • két végén csapágyazott alutengely


 • alu levezető sín


 • kefés gurtni ki- és bevezető


 • műanyag tárcsa, a gurtni feltekerésére szolgál


 • rejtett vagy sima ütköző


 • műanyag terelőlemez, a lamellák oldalirányú mozgásának megakadályozása érdekében. • Vissza a nyílászáró centrum főoldalára >>>

  Meggyőző érvek:

  "A kollégái a megbeszélt időben pontosan érkeztek, és gyorsan nagyon tisztán dolgozva bontották le a régi ablakot, és tették fel az újat.A beépítés szép lett, a tapéta nem károsodott sehol.A redőnyös kollégák szintén gyorsan, és szépen dolgoztak.Összességében nagyon elégedett vagyok a munkával, és az ablakkal is.Terveim szerint a további ablakokat is Önökkel fogom cseréltetni várhatóan tavasszal.

  Köszönettel Odri Zsolt"
  ..............................................

  "Teljesen véletlen bukkantam
  honlapotokra, mikor az ablakaim cseréjét tervezgettem. Nem bántam meg, hogy nálatok rendeltem! Korrekt volt minden, a felméréstől kezdve egészen a befejezésig. Jövő nyáron további két ablakom cseréjét tervezem amit természetesen nálatok fogok megrendelni.
  Addig is sok sikeres munkát és BUÉK!"

  Üdvözlettel: Kovács Attila
  ..............................................

  Határozottan pozitív és magabiztos kisugárzása volt az embereknek. A felmérés korrekt volt alapos, igyekeztek figyelni arra, mi a valós igényem és elképzelésem. A weboldalt többször átböngésztem és ugyanazt a minőséget kaptam amit ott láttam. A szerelők maximálisan értettek a munkájukhoz, olajozottan előre megtervezetten folyt a munka. Másoknak is ajánlom és remélem, hogy a lakás többi nyílászárójánál is őket választhatom majd tavasszal.

  Köszönöm :

  Farkas Piroska
  .............................................

  Örültem, hogy határidő előtt meg lettek a nyílászárók. Meglepő volt a hozzáállásuk a munkához. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy józan életűek a munkások, udvariasak és végzik a dolgukat. Azt hiszem, nem tudok olyat tanácsolni, ami jobbá tenné ezt a céget.

  Kifogástalan volt a szolgáltatás. Maximálisan elégedett vagyok úgy a szerelőkkel, úgy a termékkel.

  Horváth Ildikó
  .............................................

  Tisztelt Szabolcs!

  A véleményem mind a felmérésről,beszerelésről illetve a működésről nagyon jó.

  A kollégák segítőkészek szimpatikusak, gyorsan ,pontosan, precízen dolgoznak.

  A szigetelés jó, az ablaknak a működése tökéletes, nagyon szeretjük az ablakoknál a szellőztető funkciót.
  Amint tudja ajánlottam önöket a lépcsőházban, úgy tudom mindenki meg van elégedve mind a munkájukkal mind a kivitelezéssel, illetve magának az ablakoknak a működésével.

  Én még majd a nagyszobát szeretném megcsináltatni de csak jövőre egy dupla ablak.
  Még találkozunk ez ügyben.


  Kellemes ünnepeket kívánok Önöknek

  Üdvözlettel

  Bíró István
  .............................................  Kedves Szabolcs!

  Összességében elégedett vagyok az ablakcserével. A megbeszélteknek megfelelően, időben érkezetek a kollégáik, gyors, a körülményekhez képest tiszta és jó munkát végeztek. Pozitív elemként említem, hogy miután később felmerült egy probléma telefon jelezésemet követően hamar érkeztek. A beépítés során az ablakokat kiszedő és berakó kollégájukkal voltam a legelégedettebb (azt hiszem ő volt a Zoltán) bár nem ártana, ha jobban biztosítaná magát, mert időnkét a szívbaj kerülgetett, hogy mi lesz ha pont nálunk fog kizuhanni. Az utómunkálatokat végző kőművesekkel kapcsolatban az a véleményem, hogy túl sok cigiszünetet tartottak és nem annyira voltak lelkesek (biztos fáradtak voltak) , mint a beépítők. Az ablakok jól működnek, elégedett vagyok a munkájukkal. Jó lett volna, ha tolóajtóval is foglalkoznak, mert akkor mindent egy helyen csináltathattam volna (utólag ez is meg lett).


  Üdvözlettel: Galó Bernadett


  Várható időjárás


  15 napos idojárás-jelentés