Kiváló minőség versenyképes ár!!!
Panellakások ablakcseréje akár egy nap alatt..

Az ablakcsere a helyszínre szállítástól számítva az esetek nagy többségében egy nap alatt lezajlik, feltéve hogy azt rutinos szakemberek végzik. A régi elöregedett tokot maradéktalanul eltávolítják a falnyílásból, a betonperemet pedig megtisztítják. Ezt követően kerül sor az új műanyag ablak beillesztésére. Először kiékelve pontosan szintbe állítják a műanyag nyílászárót, majd csavarokkal szilárdan a betonfalhoz erősítik. A réseket speciális PUR habbal tömítik, amelynek felesleges részét a hab megszilárdulását követően szintbe munkálják, és a takarólécekkel, sziloplasztal szigetelve fedik le. A nyílászáró elé szerelik a külső és belső párkányokat, ami az ablakcsere befejező művelete. A felületvédő fóliák eltávolítását követően az új ablak már használatba vehető.

Ezen kívül vállaljuk téglaépítésű házak nyílászárók cseréjét is!!

Panellakás ablakcsere, akciós nyílászárók >>>


Gondot okoz lakásában a penész?

A megoldás kulcsa a probléma okának megszüntetése, vagyis páratartalom optimális szinten tartása, azért hogy ne alakulhasson ki olyan magas páratartalom a lakásban, amely a leghidegebb felületeken (ablak, falsarok,..) lecsapódva penészedést okoz.

A páraszabályozott szellőzőrendszer alkalmazásával kiküszöbölhető az ablaknyitás okozta hőveszteség ugyanakkor jelentős fűtési energia takarítható meg.

A rendszer elemei a helyiségek levegőminőségéhez igazodva automatikusan szabályozzák a légcserét, mindig csak ott és akkor szellőztetnek, ahol ténylegesen indokolt, ugyanakkor garantálják az optimális levegő minőséget az épületben.


Hasznos tippek műanyag ablak, nyílászárók vásárláshoz.

Gyűjtsön információkat,hogy minél pontosabb árajánlatot kapjon.

Adjon minél több információt a cserére szoruló nyílászáróiról,(paraméterek,osztások,szín,párkány,utómunkálatok), hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk önnek készíteni.

Segítsen, hogy segíthessünk önnek!!

tovább>>>
minőségi műanyag ablak
Ablakcsere előtt áll?

Minőségi nyílászárót szeretne gyorsan (szakszerűen beépítve) 10 év garanciával?

Kerülje el a buktatókat,ne vesszen el az olcsó túlakciózott (40-50%)nyílászárók világában!!


7 lépés mielőtt nyílászárót vásárolna >>>

Mit vegyünk figyelembe ablakvásárlás előtt? >>>


Aktuális AKCIÓ!!!

Deceuninck 6 légkamrás műanyag nyílászárók 5 légkamrás áron >>>

Gealan 6 légkamrás műanyag nyílászárók 15% kedvezménnyel >>>

Aluplast ideal 4000 műanyag nyílászárók 15% kedvezménnyel >>>


Energiamegtakarítás télen,kiváló komfortézet nyáron

Legyen zord tél vagy forró nyár a multifunkciós ClimaguardŸ solar üvegezésű ablakokkal jól érezheti magát otthonában.

Kiváló hőszigetelő képességüknek köszönhetően kétszer annyi fűtési energiát spórolhat meg a hideg napokon, a forró nyári napokon viszont jelentősen csökkenthető a szobákba jutó naphő.Emellett légkondicionáló berendezés használata esetén jelentős energiamegtakarítás is elérhető.

(Deceuninck zendow profilnál kérhető)

tovább >>>

Jó tanácsok kezdőknek

Napjainkban, a folyamatosan növekedő energiaárak és az energiatakarékosság kérdése igen gyakori téma, ennek igen fajsúlyos részét képezi a megfelelő műanyag nyílászárók alkalmazása, mely azonnal újabb kérdések sorozatát veti fel.

Az ablakcsere hosszú időszakra oldja meg az ezzel kapcsolatos problémákat, így nem ritka eset, amikor valaki először készül erre a feladatra. Amennyiben minden a megfelelő módon zajlik le, akkor a műanyag nyílászáró több évtizeden keresztül kiszolgálja tulajdonosát, ám sajnos rengeteg hibalehetőség adódik a folyamat során, melyet jobb előre tudni, mint utólag bosszankodni.

Ez a cikk elsősorban azért készült, hogy Ön a lehető legtöbb információval rendelkezzen, még akkor is, ha először készül nyílászáró cserére. Az esetleges hibák ismerete nem elrettentő példaként kerül az írásokba, sokkal inkább segít felkészülni Önnek, ezek ismeretében sokkal könnyebb elkerülni azokat a lehetőségeket.

Az ablak cserének nagyon sok szakasza van, mellyel kapcsolatban döntést kell hozni, mely sokkal inkább legyen az Ön döntése, mint a kereskedőé, vagy bárki másé.

A legtöbb döntést a folyamat elején kell meghozni, ám nem árt, ha Ön arra is fel van készülve, hogy az egész nyílászáró csere folyamát képes legyen figyelemmel kísérni.

A legtöbb ember hajlandó azt hinni, hogy a tökéletes választáshoz és kivitelezéshez szerencsére van szüksége. Ön ne tartozzon közéjük, ne hagyatkozzon a szerencséjére. Sokkal biztosabb és biztonságosabb, ha megszerzi a szükséges információkat, így pontosan tisztában lesz azzal, hogy mikor mit kell tennie.

Nem utolsó szempont az sem, hogy egy lakás vagy egy ház teljes nyílászáró cseréje nem kis befektetés. Pontosan ezért nagyon fontos kérdés az ár-érték arány. Ezzel kapcsolatban az a legfontosabb, hogy egy ablakcsere megtérülése több év, ezért ha ennél kevesebb időintervallumon belül kell azt megismételni, akkor az igen nagy deficitet okoz, magyarul, nem éri meg.

Felkészülten, Ön biztosítani tudja saját maga és családja számára, hogy ne kelljen az ablakcsere megismétlésén gondolkodnia. Éppen ezért inkább tanuljon mások hibájából, ne a sajátjából.
Elege van már az igéretekből,nem talál megbízható céget, minőségi nyílászárót? Árajánlatkérésére nem válaszolnak,nem kap teljeskörű tájékoztatást a kért szolgálatatásról és még sorolhatnám...

Oldalunkat annak érdekében hoztuk létre, hogy ön megtalálhassa az igényeinek megfelelő legjobb ár/érték arányt képviselő műanyag nyílászárókat.


Áprilisi akciónk keretében a Deceuninck 5 légkamrás műanyag ablak áráért, 6 légkamrás nyílászárót szerelünk ! !

Cégünk profiljait a német Kbe select és Aluplast,valamint a belga Deceuninck nyílászárók és a hozzá tartozó árnyékolástechnikai eszközök alkotják.
Megőrizzük otthona melegét!

Télen is változatlan formában cseréljük műanyag ablakait anélkül,hogy kihűtenénk lakását.


Deceuninck műanyag ablakok nyílászárók

Mit vegyünk figyelembe ablakvásárláskor?

A következőkben azoknak szeretnénk segíteni akik még ablakcsere előtt állnak és laikus szemmel tekintenek erre a tevékenységre.


- Profilvastagság

- Légkamrák száma

- Üvegezés

- Minősítés(ÉMI,MABISZ)

- Referencia munkák

részletek >>>


Gazdálkodjunk ügyesen,gondolkodjunk okosan!!!

Ablak vagy ajtó vásárlásakor a megfelelő ár, minőség az egyik legfontosabb kritérium. Nagyon fontos a jó döntés, ugyanis épületünk ablakait, ajtóit, és egyéb perifériáit minimum 30 éves időtartamra vásároljuk.


műanyag nyílászárók ablak ablakok ajtóBontás nélküli ablakcsere? Nem biztos hogy a legjobb választás.


Felméréseink során egyre többet hallunk arról, hogy az új ablakot a régi tokba szeretnék beépíttetni.
Ezzel nincs is semmi gond, minden eszköz megvan hozzá hogy kivitelezhető legyen.

Előnye és számos hátránya van.

Mindenek előtt tisztáznunk kell magunkban a kérdést, hogy miért cserélünk nyílászárót. Ha funkcionális hiba miatt és nem a hőveszteséget helyezzük előtérbe akkor úgy gondolom hogy elegendő a tokba építés. Ha viszont a hőszigetelésen is szeretnénk javítani, ebben az esetben a bontásos cserét javaslom, ezzel nemcsak a régi ablak tok és a fal közötti kapcsolatot szakítjuk meg, de sokkal esztétikusabb is.


A tokba építés előnye, hogy nem jár bontással, porral, nem sérül meg a fal, ezáltal nincs szükség utólagos kőműves munkára és némi pénzt is megtakaríthatunk.
Nagyon fontos szempont, és csak akkor válasszuk ezt a fajta beépítést ha jó állapotban van a jelenlegi fa tok.

Az eljárás hátránya, hogy a burkolatlan felületeket avagy a keretet nagy valószínűséggel legalább két évente újra kell festeni. Viszont ha azt szeretnénk, hogy a régi ablakkeret kapjon egyfajta műanyag borítást,előfordulhat ,hogy a változó hőmérséklet hatására alatta a fatok elkezd korhadni, pára hatására puhulni. Későbbiekben ez az új műanyag ablak instabilitásához vezethet.
Nem szabad figyelmen kívül hagyni hogy a tok és a fal között jelenleg milyen szigetelés húzódik, régi elöregedett szigetelésnél továbbra is hőhíd keletkezhet.

Ha egy lehetőség van rá sokkal korrektebb az ablakcserét bontással kérni. Némi plusz költség és minimális szaktudás ellenében az egyenletlen bontott falat nagyon szépen helyre lehet állítani,ráadásul nem vesz több időt és pénzt igénybe, mint a régi ablak beburkolása.

Higgye el, tisztább és jobb érzés fogja önt eltölteni amikor az új műanyag ablakára tekint és tudni fogja hogy egy szakszerűen beépített, leszigetelt és helyreállított nyílászárót kapott, ami nem igényel utómunkálatokat és hatékony fűtésmegtakarítást érhet el.Gázáremelés kompenzációja, műanyag ajtók - ablakok beépítésével!


Megéri beruházni! A korszerű műanyag ajtó és ablak beépítésével, négy fokkal lesz melegebb a lakás ugyanolyan fűtési körülmények között! Fűtésszámláját 20%-kal mérsékelheti!

A 2007. január 01.-től jelentősen megemelkedett gáz és távhőszolgáltatások ára (a díjakba épített kompenzáció elvonása és a világpiaci beszerzési ár növekedése) akár 70%-os többlet költséget is jelenthet családonként a havi fűtés számlában, ami tovább növekedhet az elkövetkezendő két évben, szakemberek szerint a mostani gázszámlánk megkétszereződését is jelentheti.

Azonban nem kell feltétlenül többet fizetnünk!

Az energia-megtakarítás egyik legegyszerűbb módja, ha figyelünk ablakaink - ajtóink szigetelésére. Néha elég, ha fűtési szezon elején ellenőrizzük, hogy húz-e az ablak vagy az ajtó, beengedi-e a külső hideget. Ilyenkor a műanyag ajtók és ablakok karbantartása is (gumiáthúzás, vasalat javítás) elég, néhány ezer forintos költséggel. Előfordulhat, hogy a műanyag tok és szárny is jó állapotban van, ilyenkor elég egy korszerű üvegcsere, dupla thermoüveggel (hosszútávon nincs megtakarítás).

Ha viszont a tok és a szárny is rossz állapotban van, akkor a megoldás a teljes ablak- és/vagy ajtószerkezet csere. Műanyag ablakok, vagy ajtók cseréjénél kezelje kiemelten a profil (3, 4, 5 légkamrás) és az üveg (2,8-1,4-1,1) minőségi mutatókat. A magas igényeket kielégítő minőségű műanyag nyílászárókat forgalmazó cégünk javaslata szerint legalább 5 légkamrás profilból, k=1,4-es hőszigetelési értékű üvegezéssel gyártott ablakok beszerzése ajánlott. A termékeink ezen kívül magas esztétikai igényeket is kielégítenek, a szürke és fekete gumizásuk révén.

Egy 60m2-es lakás energiatakarékossá tétele nyílászáróinak cseréjével kb. 200.000Ft -400.000 Ft-ba kerülhet. A korszerű ablakokkal, ajtókkal ugyanolyan fűtési körülmények között 20% megtakarítással számolhat, befektetése 4-5 év alatt megtérül. A műanyag nyílászárók amortizációja 40 év.

Megéri befektetni!


Ismerje meg a Deceuninck Group csoportot!
Néhány mondatban cégünkről:

Cégünk müanyag ablakok és biztonsági ajtók forgalmazásával és beépítésével, valamint árnyékolástechnikai rendszerekkel (redőny; reluxa; rovarháló stb.) és annak szerelésével foglalkozik. Elsősorban a lakossági piacon vagyunk erősek.

Üzletfilozófiánkban egyre jobban teret nyer a szolgáltató jelleg, az ablakok - ajtók bontásos cseréi miatt. Ez a fajta kivitelezés elképzelhetetlen teljes körű szolgáltatás (bontott anyagok elszállítása; csere utáni helyreállítás; külső-belső párkány elhelyezése) nélkül.

Cégünk már bizonyított!

Jelszavaink: korszerű technikai háttér, kiváló minőségű műanyag ablakok és ajtók, kedvező árak, kitűnő szakemberek, magas műszaki színvonal. Minőség egy életen át! Célunk, hogy az általunk beépített műanyag ablakok és árnyékolástechnikai rendszerek használatakor, megrendelőink sok-sok év múlva is úgy érezzék: jól döntöttek, hogy minket választottak. Felhívnám még a figyelmüket arra, hogy szolgáltatásaink leginkább Budapest és körzetében érhetők el!


Budapest és vonzáskörzete! Budapest környéki települések, ahol már végeztünk ablakcsere, nyílászáró csere, műanyag ablak beépítés szolgáltatásunkat:
Kistarcsa, Budakeszi, Gyál, Pócsmegyer, Péteri, Monor, Szentendre, Dunakeszi, Üllő, Vecsés, Biatorbágy, Lakihegy, Fót, Nógrád, Bugyi, Alsónémedi, Érd, Abony, Alsónémedi, Aszód, Budakalász, Dabas, Dunakeszi, Gödöllő, Leányfalu, Mogyoród, Nagytarcsa, Páty, Ráckeve, Solymár, Törökbálint, Tahitótfalu, Zsámbék,Kistarcsa, Ócsa, Hernád, Dömsöd, Ercsi, Albertírsa, Nyáregyháza, Örkény, Pilis, Monorierdő, Gomba, Úri, Maglód, Ecser, Sülysáp, Pécel, Csömör, Szada, Bag, Göd, Örbottyány, Szödliget, Vác, Üröm, Pomáz, Csobánka, Nagykovácsi, Sóskút, Tárnok, Százhalombatta, Kiskunlacháza, Mende, Pest megye


Pagerank ellenőrzés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legújabb akcióinkról időben értesüljön!

Elküldjük önnek a fő szempontokat mielőtt műanyag ablakot, vagy műanyag nyílászárót vásárolna, ezek figyelmen kívül hagyása későbbiekben kellemetlen meglepetéseket okozhat!!


Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Meggyőző érvek:

"A kollégái a megbeszélt időben pontosan érkeztek, és gyorsan nagyon tisztán dolgozva bontották le a régi ablakot, és tették fel az újat.A beépítés szép lett, a tapéta nem károsodott sehol.A redőnyös kollégák szintén gyorsan, és szépen dolgoztak.Összességében nagyon elégedett vagyok a munkával, és az ablakkal is.Terveim szerint a további ablakokat is Önökkel fogom cseréltetni várhatóan tavasszal.

Köszönettel Odri Zsolt"
..............................................

"Teljesen véletlen bukkantam
honlapotokra, mikor az ablakaim cseréjét tervezgettem. Nem bántam meg, hogy nálatok rendeltem! Korrekt volt minden, a felméréstől kezdve egészen a befejezésig. Jövő nyáron további két ablakom cseréjét tervezem amit természetesen nálatok fogok megrendelni.
Addig is sok sikeres munkát és BUÉK!"

Üdvözlettel: Kovács Attila
..............................................

Határozottan pozitív és magabiztos kisugárzása volt az embereknek. A felmérés korrekt volt alapos, igyekeztek figyelni arra, mi a valós igényem és elképzelésem. A weboldalt többször átböngésztem és ugyanazt a minőséget kaptam amit ott láttam. A szerelők maximálisan értettek a munkájukhoz, olajozottan előre megtervezetten folyt a munka. Másoknak is ajánlom és remélem, hogy a lakás többi nyílászárójánál is őket választhatom majd tavasszal.

Köszönöm :

Farkas Piroska
.............................................

Örültem, hogy határidő előtt meg lettek a nyílászárók. Meglepő volt a hozzáállásuk a munkához. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy józan életűek a munkások, udvariasak és végzik a dolgukat. Azt hiszem, nem tudok olyat tanácsolni, ami jobbá tenné ezt a céget.

Kifogástalan volt a szolgáltatás. Maximálisan elégedett vagyok úgy a szerelőkkel, úgy a termékkel.

Horváth Ildikó
.............................................

Tisztelt Szabolcs!

A véleményem mind a felmérésről,beszerelésről illetve a működésről nagyon jó.

A kollégák segítőkészek szimpatikusak, gyorsan ,pontosan, precízen dolgoznak.

A szigetelés jó, az ablaknak a működése tökéletes, nagyon szeretjük az ablakoknál a szellőztető funkciót.
Amint tudja ajánlottam önöket a lépcsőházban, úgy tudom mindenki meg van elégedve mind a munkájukkal mind a kivitelezéssel, illetve magának az ablakoknak a működésével.

Én még majd a nagyszobát szeretném megcsináltatni de csak jövőre egy dupla ablak.
Még találkozunk ez ügyben.


Kellemes ünnepeket kívánok Önöknek

Üdvözlettel

Bíró István
.............................................Kedves Szabolcs!

Összességében elégedett vagyok az ablakcserével. A megbeszélteknek megfelelően, időben érkezetek a kollégáik, gyors, a körülményekhez képest tiszta és jó munkát végeztek. Pozitív elemként említem, hogy miután később felmerült egy probléma telefon jelezésemet követően hamar érkeztek. A beépítés során az ablakokat kiszedő és berakó kollégájukkal voltam a legelégedettebb (azt hiszem ő volt a Zoltán) bár nem ártana, ha jobban biztosítaná magát, mert időnkét a szívbaj kerülgetett, hogy mi lesz ha pont nálunk fog kizuhanni. Az utómunkálatokat végző kőművesekkel kapcsolatban az a véleményem, hogy túl sok cigiszünetet tartottak és nem annyira voltak lelkesek (biztos fáradtak voltak) , mint a beépítők. Az ablakok jól működnek, elégedett vagyok a munkájukkal. Jó lett volna, ha tolóajtóval is foglalkoznak, mert akkor mindent egy helyen csináltathattam volna (utólag ez is meg lett).


Üdvözlettel: Galó Bernadett


Várható időjárás


15 napos idojárás-jelentés