Árajánlat készítés:

Árajánlatot igény szerint a helyszíni felmérés alapján vagy utólag e-mailben kérhet az info@nyilaszaro-centrum.hu címen. Kérésével megkereshet minket telefonon a (06-30/270-35-83 ) számon, e-mailben vagy az erre a célra szolgáló űrlapunkon, melyre a lehetőség szerint mihamarabb választ adunk.


Felmérés:

Ajánlatkéréséhez helyszíni felmérést igényelhet, mely telefonon előre egyeztetett időpontban történik. Megrendelés esetén a gyártási méretek véglegesítését a helyszínen szakértőink végzik. Felméréseink során a szükséges méretek pontos felvételén és a nyitásirányok meghatározásán túl átfogó tájékoztatást adunk a lehetséges alternatívákról, megoldásokról.


Bontás

Bontás során a szerelőink a padló megóvása érdekében az ablak előtti teret letakarják.A régi nyílászáróról előszőr leemelik a szárnyakat,majd speciális kiszerelő fűrésszel az osztott ablakonál kivágják az osztásokat.Ezek után a keretet több helyen bevágják, hogy könnyeben kivehető legyen a külső tok illetve a falazat se sérüljön meg.Végezetül a szabad nyílást portalanítjuk illetve letakarítjuk a bontás során keletkezett anyagoktól.


bontás

Beépítés:

A beépítés során szerelőink az alapellátásnak számító szakszerűség és precizitás mellett az esztétikára is törekednek a megrendelőink legnagyobb megelégedése érdekében. A pontos vízszint és függőleges sík meghatározása után fülekkel vagy csavarokkal rögzítjük a nyílászárót.A tökéletes szigetelés érdekében pur-habbal töltjük ki a keletkezett réseket avagy a szerelő hézagot, valamint a helyreállítást is elvégezzük. Panel épületeknél műanyag 7-cm-es takarószalaggal téglaépületeknél gipszkartonozással javítjuk a bontással járó felületi hiányosságokat.


Beépítés

Külső-belső párkány

A beépített nyílászárókhoz külső-belső hőszigetelt párkányt helyezünk el.Anyaga UV álló, teljesen vízszigetelt és formatartó.A falazat szélességétől és a nyílászárók szinétől függően széles színválaszték és különböző méretek állnak rendelkezésére.


Hulladék elszállítás

A kibontott nyílászárókat elkülönített helyen tároljuk, hogy a munkavégzést ne akadályozza,majd az ablakcsere végeztével kérésére elszállítjuk a cég telephelyére.


Garancia:

Az általunk beépített nyílászárókra 10 év teljes körű garanciát biztosítunk.


garancia

Minőség politikánk:

Célunk a vevői igények magas szintű teljesítése mellett a cég eredményes működtetése, valamint az hogy termékeinkkel elősegítsük az energiafelhasználás csökkentését, vevőink vagyoni biztonságának növelését illetve komfortérzetét. Legfontosabb erőforrásunk az ember, ezért ennek tudatában növeljük dolgozóink motiváltságát. Dolgozóinkat teljes körűen felhatalmaztuk a munka végzéséhez szükséges döntési jogkörrel az önálló minőségi munkavégzés érdekében

Referencia képek

    

Meggyőző érvek:

"A kollégái a megbeszélt időben pontosan érkeztek, és gyorsan nagyon tisztán dolgozva bontották le a régi ablakot, és tették fel az újat.A beépítés szép lett, a tapéta nem károsodott sehol.A redőnyös kollégák szintén gyorsan, és szépen dolgoztak.Összességében nagyon elégedett vagyok a munkával, és az ablakkal is.Terveim szerint a további ablakokat is Önökkel fogom cseréltetni várhatóan tavasszal.

Köszönettel Odri Zsolt"
..............................................

"Teljesen véletlen bukkantam
honlapotokra, mikor az ablakaim cseréjét tervezgettem. Nem bántam meg, hogy nálatok rendeltem! Korrekt volt minden, a felméréstől kezdve egészen a befejezésig. Jövő nyáron további két ablakom cseréjét tervezem amit természetesen nálatok fogok megrendelni.
Addig is sok sikeres munkát és BUÉK!"

Üdvözlettel: Kovács Attila
..............................................

Határozottan pozitív és magabiztos kisugárzása volt az embereknek. A felmérés korrekt volt alapos, igyekeztek figyelni arra, mi a valós igényem és elképzelésem. A weboldalt többször átböngésztem és ugyanazt a minőséget kaptam amit ott láttam. A szerelők maximálisan értettek a munkájukhoz, olajozottan előre megtervezetten folyt a munka. Másoknak is ajánlom és remélem, hogy a lakás többi nyílászárójánál is őket választhatom majd tavasszal.

Köszönöm :

Farkas Piroska
.............................................

Örültem, hogy határidő előtt meg lettek a nyílászárók. Meglepő volt a hozzáállásuk a munkához. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy józan életűek a munkások, udvariasak és végzik a dolgukat. Azt hiszem, nem tudok olyat tanácsolni, ami jobbá tenné ezt a céget.

Kifogástalan volt a szolgáltatás. Maximálisan elégedett vagyok úgy a szerelőkkel, úgy a termékkel.

Horváth Ildikó
.............................................

Tisztelt Szabolcs!

A véleményem mind a felmérésről,beszerelésről illetve a működésről nagyon jó.

A kollégák segítőkészek szimpatikusak, gyorsan ,pontosan, precízen dolgoznak.

A szigetelés jó, az ablaknak a működése tökéletes, nagyon szeretjük az ablakoknál a szellőztető funkciót.
Amint tudja ajánlottam önöket a lépcsőházban, úgy tudom mindenki meg van elégedve mind a munkájukkal mind a kivitelezéssel, illetve magának az ablakoknak a működésével.

Én még majd a nagyszobát szeretném megcsináltatni de csak jövőre egy dupla ablak.
Még találkozunk ez ügyben.


Kellemes ünnepeket kívánok Önöknek

Üdvözlettel

Bíró István
.............................................Kedves Szabolcs!

Összességében elégedett vagyok az ablakcserével. A megbeszélteknek megfelelően, időben érkezetek a kollégáik, gyors, a körülményekhez képest tiszta és jó munkát végeztek. Pozitív elemként említem, hogy miután később felmerült egy probléma telefon jelezésemet követően hamar érkeztek. A beépítés során az ablakokat kiszedő és berakó kollégájukkal voltam a legelégedettebb (azt hiszem ő volt a Zoltán) bár nem ártana, ha jobban biztosítaná magát, mert időnkét a szívbaj kerülgetett, hogy mi lesz ha pont nálunk fog kizuhanni. Az utómunkálatokat végző kőművesekkel kapcsolatban az a véleményem, hogy túl sok cigiszünetet tartottak és nem annyira voltak lelkesek (biztos fáradtak voltak) , mint a beépítők. Az ablakok jól működnek, elégedett vagyok a munkájukkal. Jó lett volna, ha tolóajtóval is foglalkoznak, mert akkor mindent egy helyen csináltathattam volna (utólag ez is meg lett).


Üdvözlettel: Galó Bernadett


Várható időjárás


15 napos idojárás-jelentés